Specialavsnitt om rädslor
Group
Samhälle

Specialavsnitt om rädslor

Vad är du rädd för? Ormar, spindlar, sjukdom, död, söka jobb, tala inför folk, hoppa, vara ensam, åka tunnelbana, krig, gå ensam i mörker eller kanske rent av bara för att leva?

Vad är du rädd för? Ormar, spindlar, sjukdom, död, söka jobb, tala inför folk, hoppa, vara ensam, åka tunnelbana, krig, gå ensam i mörker eller kanske rent av bara för att leva? Ja det finns många saker att vara rädd för här i livet. Vi har tagit tempen på varandra och på folk på stan för att ta reda på vad de är rädda för. Vi har hittat poesi och låtar på ämnet och diktat ihop en egen liten saga om den lilla människan som var rädd. Vi kände att vi hade gått omkring med vår oro och rädsla för oss själva under pandemin och ville därför göra ett program där vi får dela med oss och känna igen oss i varandras rädslor. Vi har även hängt med i köket på Fountain House när de lagat korvstroganoff med olika korvsorter. Vi passade på att fråga lite om rädslor även där. Häng med på vår rädslo-odyssé. Programmet är en förinspelning.

Radio Totalnormal
Radio Totalnormal
Så fann Nora Khalil sin röst
Kultur

Så fann Nora Khalil sin röst


INTERVJU. Botkyrkaförfattaren Nora Khalil gör succé Sverige över med sina böcker och föreläsningar. Minna Lövkvist och Tindra Lenngren träffar Nora för att få veta hur hon fann sin röst. Texten publicerades
Kultur
Visa nyheter
Ska könet få avgöra en människas liv?
Samhälle

Ska könet få avgöra en människas liv?


KRÖNIKA. Vad är jämställdhet och hur långt har vi egentligen kommit? Problemen med jämställdhet finns ju i alla åldrar och kulturer och därför måste vi tillsammans lösa dem, skriver Hallelujah
Samhälle
Visa nyheter
Arbetsliv

"Var realistisk", säger de


KRÖNIKA. Föräldrar har ofta stor makt över sina barns framtid. Men ibland inser de inte hur stor påverkan de har. Hur många drömmar de kan förstöra med bara några ord.
Arbetsliv
Visa nyheter